“Out Of The Box” is een start-up ontstaan uit Fati’s zoektocht naar een kwalitatief en perfecte retail of life styling met een vleugje van haar eigen out of the box aanpak. 
Je kan je woning bekijken als een doos -een cadeautje voor sommigen- dat je mag vullen om er een thuis van te maken.
De zijdes van de box (logo) komen overeen met de interieurpilaren die in elk project aan bod komen: plafond, vloer en wanden.
Dan volgen de meubels met decoratie en dergelijke.
Je hebt soms iemand nodig die letterlijk van buitenaf naar jouw project kijkt, maar ook figuurlijk out of the box kan denken.

In een workshop met de klant wordt het project besproken.
We stellen samen één of meerdere moodboards op en van daaruit bedenk ik verschillende invalshoeken en stel ik een design samen op maat van de ruimte en het budget.
Afhankelijk van welke formule de klant kiest, komt er ook een 3D-conceptplan en winkelbegeleiding aan te pas.
Het voordeel van moodboards is dat je verschillende kanten uit kan om tot de gewenste sfeer te komen, dat geeft mij speelruimte.

Herken je dit? Spullen uit de meubelcataloog of op andermans Pinterestbord staan altijd in perfecte combinaties te blinken.
Wanneer je zelf exact dezelfde items, jawel, copy-paste is ook een stijl, na voldoende keuzestress in jouw woonkamer hebt geïnstalleerd,, is het resultaat toch niet dat?

 

Fati

Vanuit haar contacten in de designwereld en meer dan 20 jaar ervaring gaat Fati op zoek naar passende producten.
Ze kan hierbij ook dikwijls gloednieuwe producten aanbrengen

error: Content is protected !!